Foto/Video | Sexy patroană din Tg-Jiu, AMENDATĂ! Își “terorizează” vecinii cu sunetele din apartament…


Sexy patroana unui salon de înfrumusețare din Târgu Jiu, Andra Petcu, este acuzată de vecinii săi de bloc de tulburarea liniștii și ordinii publice pentru zgomotele infernale care se aud din apartamentul său. Locatarii unui bloc din centrul municipiului Târgu Jiu sunt terorizați de zgomotele care se aud, zi și noapte, din apartamentul frumoasei blondine. Situația pare să dăinuie de peste un an de zile. Oamenii, disperați de zgomotele puternice, au făcut mai multe sesizări inclusiv la poliție iar tânăra patroană a fost chiar și sancționată de organele legii. 
VEZI VIDEO MAI JOS!

Sursa foto: facebook

Vecinii Andrei spun că aceasta crește în apartamentul său doi căței din rasa Pomeranian de cate nu prea s-ar interesa. Mai exact, locatarii reclamă faptul că blondina i-ar ține închiși în apartament foarte mult timp cât este plecată de acasă, uneori chiar și mai bine de o săptămână cât se află în vacanțele sale cu destinații exotice.

SURSA VIDEO: locatari bloc Tg-Jiu / vecini de scară ai Andrei P. 

Astfel, cățeii latră continuu atâta timp cat sunt singur în apartament. Când stăpâna este acasă, vecinii afirmă că animalele nu ar face gălăgie însă tânăra afaceristă stă mai mult plecată iar din cauza zgomotelor scoase de căței, indiferent că este zi sau noapte, locatarii blocului nu se pot odihnii.

Foto: răspunsuri IPJ Gorj la reclamațiile vecinilor

Din acest motiv unii dintre locatari au sesizat și poliția animalelor crezând că cei doi Pomeraniei au fost odată abandonați Iar alte ori poliția municipală pentru tulburarea liniștii. Conform unor adrese al IPJ Gorj, sexy blondina s-a ales și cu o sancțiune contravențională dar altădată a scăpat pentru că și-a asumat angajamentul că nu mai tulbura liniștea și ordinea publică.

Foto: răspuns IPJ Gorj la sesizarea vecinilor!

Conform informațiilor de pe paginile de specialitate, Pomeranian -ul este un cățel de talie mică, care adoră să fie mai mereu în compania stăpânului, jucăuș, plin de viață și care adoră să fie plimbat pe distanțe lungi deoarece este plin de energia pe care trebuie să și-o consume.

Sursa foto: facebook

Din fotografiile postate de tânăra patroană pe pagina sa de socializare reiese că uneori acesta își mai ia și cățeii în călătoriile sale dar de cele mai multe ori preferă locațiile exotice, departe de casă.
Locatarii afirmă că dacă această situație va mai continua fără ca autoritățile să facă nimic pentru a le fi respectat dreptul la odihnă vor continua să sesizeze inclusiv la M.A.I. ori să promoveze acțiune în judecată împotriva tinerei.