FOTO | Festivitățile de absolvire se țin anul acesta pe Stadionul Târgu Jiu!

“Premiem, și anul acesta, absolvenții de gimnaziu, liceu și școală postliceală în cadrul unor festivități pe care le organizăm în incinta Stadionului Municipal.
O idee izvorâtă din dorința de a oferi tinerilor absolvenți din Târgu Jiu posibilitatea de a avea, chiar și în condițiile dificile impuse de pandemie, o ceremonie la terminarea cursurilor, a prins contur anul trecut și ne dorim să devină o tradiție, mai ales că stadionul ne oferă posibilitatea organizării unor evenimente de amploare. Așa că, și în acest an, în perioada 2-13 iunie, vom iniția o serie de festivități respectând, bineînțeles, condițiile impuse de lege.
La începutul săptămânii viitoare vom prezenta un program al acestor evenimente și sunt convins că participanții vor primi cu entuziasm surprizele pe care le pregătim.
Am luat legătura cu directorii unităților de învățământ, cu Inspectoratul Școlar și reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență cărora le mulțumesc pentru implicare și pentru îndrumări. Au fost stabilite toate detaliile, iar în cazul în care vremea va fi nefavorabilă, vom folosi Sala Sporturilor care este încăpătoare și ne permite sa organizăm astfel de evenimente.”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.