(FOTO) Pistol de la Motru iar a făcut-o de oaie. “Bă, ia oprește oxigenul la ăia pe acolo…”


Cosmin Pistol, fostul președinte al organizației de tineret a PSD Motru și recent translatat la organizația USR din municipiu, se pare că iar “a făcut-o de oaie”. Cunoscut în comunitatea locală pentru nenumăratele acuzații grave, reclamații și sesizări făcute împotriva edilului Cosmin Morega și până la unii dintre colegii săi de serviciu din cadrul ApaRegio Motru, Pistol a fost surprins astăzi de participanții la trafic parcând pe contrasens.
Și cu o bună parte a autovehicului său pe porțiunea carosabilă. Manevra șoferului USR-ist Pistol a avut loc marți dimineața (17.09 a.c.), în jurul orelor 10:45, într-o curbă de pe o stradă principală din localitate iar sursele noastre afirmă că acesta ar fi fost conducătorul auto aflat la volan.

În urmă cu circa 3 ani, în plină pandemie, proaspătul USR-ist “s-a remarcat” în rândul prietenilor când avea nevoie de “o pilă” ca să intre în incinta spitalului. Acesta a apelat la o cunoștiință a sa, angajat al unității medicale respective, ca să-i faciliteze accesul. După un timp, tânărul politician pare că și-ar fi pierdut răbdarea devenind extrem de furios pe paznicul care-l rugase să aștepte pentru a putea intra în spital transmițându-i amicului său de convorbire, cu un limbaj de mahala, injurii la adresa bărbatului de la pază precum și că îl va bate.

În aceiași perioadă de timp, politicianul, mai în glumă, mai în serios, îi comunica tot pe un ton de ghetou, prin mesaje scrise, angajatului unității medicale să oprească oxigenul pacienților și apoi să vadă rezultatele. Sperăm să fi fost o glumă oribilă și nu o instigare naturală a politicianului din Motru.

Cosmin Pistol și-a dat demisia din PSD, fiind la acel moment președintele organizației de tineret a social democraților din Motru. Acesta și-a cerut la momentul respectiv și retragerea de pe lista de consilieri locali.